joi, 15 martie 2012

Diagnostic...ca la mama acasa!

Medicina crestina, strikes again!
Am primit un mail de la o persoana cunoscuta. Titlul "medic de familie crestin-ortodox face inscrieri". Wow...dar asta nu-i nimic, cititi, va rog, textul mesajului:


Doctor crestin, medic de familie Cristina Bălan, face înscrieri pentru completarea numărului de locuri. Pentru a funcţiona contractul cu Casa Asigurărilor de sănătate este nevoie ca un medic de familie să aibă 1000 de pacienti inscrisi, caz in care medicul are un salariu aproximativ egal cu salariul minim pe economie.
Doamna medic a mai lucrat la un cabinet de medicină de familie unde a îngrijit foarte mulţi copii, de la cei cu vârste mici la cei mai mari. Are competenţă atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Poate exercita toate funcţiile unui medic de familie, reţete compensate, concedii, scutiri copii, fişe medicale înscriere grădiniţă etc.
A studiat şi vaccinurile şi are o viziune similară doctorului Pavel Chirilă.
Are şi competenţă de ecograf şi apifitoterapie. Apelează la antibiotice doar în caz de forţă majoră. Prefera tratamentele naturiste, ceaiuri, balneologie, fiziokinetoterapie. Spre deosebire de doctorul Pavel Chirilă este rezervată în ceea ce priveşte homeopatia.
Are 7 copii şi merge la un mare duhovnic căruia nu-i putem face însă public numele din motive duhovniceşti.
Cine vrea să-şi încredinţeze sănătatea unui creştin competent si totodata să ajute astfel un creştin cu 7 copii poate să o facă dacă nu înscriindu-se personal, cel puţin difuzand mai departe mesajul persoanelor interesate.

Datele de contact:
dr. Cristina Bălan tel. 0722 751 271
mail:
dr.balancristina@gmail.com
Policlinica Drumul Taberei 34, strada Pravăţ, nr. 12, lângă staţia de autobuz Drumul Taberei 34
camera 5

Program luni şi miercuri 07.30 - 12.30
marţi, joi, vineri 15.00 - 20.00

Bun! Poate o fi, poate n-o fi real medicul asta, cert este ca pe mai toate site-urile crestin-ortodoxe ii e postat mesajul.
Partea interesanta este ca specifica in anunt ca are cam aceeasi viziune cu Dr. Pavel Chirila. Din nefericire eu am ajuns, din pura prostie, neinformare, nici nu stiu de ce, cu copilul in centrul medical al acestui individ si am si povestit experienta prin care am trecut. Chestia si mai misto e ca aceast medic de familie, dr. Balan, impartaseste si viziunea privitoare la vaccinarea copiilor a domnului Chirila. In caz ca nu stiti care e aceasta, bagati un ochi aici. Evident nu numai aici, ca doar domnul dr. si-a impartasit impresiile pe mai toate site-urile pseudo-savante.

Acum parintii nedoritori de vaccinuri, crescuti intru dreapta prostie ortodoxa, adepti ai naturistelor si licorilor de plafar pot respira in sfarsit linistiti. Amin!

Un comentariu: