luni, 28 februarie 2011

DHMO- Ucigasul din pahar.

Astazi am sa vorbesc despre o substanta extrem de periculoasa si care este responsabila de nenumarate decese in fiecare an, Thimerosalul, Aluminiul si Formaldehida din vaccinuri, in comparatie cu monoxidul de dihidrogen, fiind niste copii nevinovati.

DHMO (dihidrogen monoxid, monoxid de dihidrogen sau acidul hidroxil) nu este numai o substanta toxica, dar ne mai este si bagata pe gat de catre industie si chiar de catre medici.

DHMO a ajuns sa fie prezent in toate raurile, lacurile, marile si oceanele planetei si chiar si in apa de la robinet exista in cantitati impresionante.
DHMO corodeaza metalul si erodeaza cele mai rezistente roci.DHMO este folosit in industrie si chiar si in centrale atomice, iar apoi apele reziduale il trasporta in raurile noastre. Au fost descoperite cantitati mari si in Antarctica. Pana si ploile acide il contin in proportie covarsitoare.Se pare ca este o substanta cancerigena, deoarece a fost gasit in tumori in cantitati mai mici sau mai mari.

Mii de oameni mor anual din cauza expunerii la acest ucigas tacut. Numai in 2004, in Indonezia, Tailanda si Malaezia, au murit peste 200000 de persoane din cauza masivelor acumulari ale acestei substante si nici in alte regiuni ale lumii nu au lipsit victimele.

Chiar daca in cele mai multe parti ale lumii deversarea reziduurilor industriale este strict reglementata, marile concerne continua sa ne otraveasa pompand in rauri cantitati uriase de dihidrogen monoxid.

Hei, am un prieten acvarist care mi-a spus ca a descoperit aceasta substanta pana si in acvariul lui, pe care il curata saptamanal si in care are o multime de filtre. Acest acid trece prin sistemele de filtrare!

Cu siguranta exista si in vaccinuri si am auzit de persoane adulte care s-au intoxicat!

Este deosebit de grav faptul ca medicii, inclusiv cei din medicina alternativa si homeopatie, il folosesc si ni-l recomanda. De asemenea, incercati sa verificati fiecare afirmatie si o sa observati ca ceea ce am spus eu aici este numai o mica parte a pericolelor acestui acid.

Retineti! in homeopatie DHMO este de fapt ingredientul de baza.
Nu va lasati pacaliti, nu va lasati otraviti, feriti copiii de aceasta substanta, mai ales la mare, unde cantitatile sunt uriase.
Trebuie sa luam atitudine! sa facem o petitie prin care sa cerem interzicerea lui, iar EU sau Guvernul ar trebui sa se asigure ca dispare din produsele pe care le consumam, sau macar sa dispara din alimentatia copiilor- micile noastre minuni!

Sanatatea copiilor nostrii este mai importanta decat posibilele reactii negative ale marilor concerne industriale sau ale guvernelor corupte!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Apoi, incercati sa va folositi si de gandirea critica si sa reevaluati datele in spiritul ei.


12 comentarii:

 1. Am si eu intrebare; monoxidul de dihidrogen de la biserica, deci sfintit, isi pierde proprietatile toxice in urma sfintirii?

  RăspundețiȘtergere
 2. FYI: linkul http://www.dhmo.org/presskit/clippings/NewsJournal73005.html duce la o pagina restrictionata cu parola.

  i rest gluma este foarte tare :)

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Godless, monoxidul de dihidrogen sfintit este si mai periculos decat cel continut in pastilele homeopate!
  @ rawbite E cat se poate de normal ca aceste documente explozive sa fie pastrate de catre conspirationisti, sub cheie si protejate de parole complexe.
  ID: press, parola: press :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Mama lui de dihidrogen monoxid! De asta de la o vreme am trecut pe compuşii organici de tip hidroxil. Aceştia, împreună cu un anumit trup, te pot duce mai aproape de sănătatea perfectă. Folosiţi cu încredere şi veţi avea viaţă veşnică.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai grija cu acei compusi organici, chiar si in cele mai concentrate solutii exista si Dihidrogen Monoxid. Of, chiar sa nu existe scapare de aceasta substanta?

  RăspundețiȘtergere
 6. Situl http://www.dhmo.org/ este for real, adica al unora care chiar o iau de buna sau este gluma in sine ?

  RăspundețiȘtergere
 7. scratch that , Wikipedia enlightened me :D intrebarea care ramane este : How many bought it ?

  RăspundețiȘtergere
 8. "The main point of DHMO.org is to teach people to keep their brains in gear while they cruise the Web."

  Multi au avut probleme sa-si foloseasca creierul, cel mai amuzant a fost cazul Aliso Viejo http://en.wikipedia.org/wiki/Aliso_Viejo,_California
  Aliso Viejo city officials famously came close to banning polystyrene cups in 2004 after hearing that "dihydrogen monoxide" was used in their production, neglecting the fact that this substance is actually plain water. A paralegal working for the city found the dhmo.org website and subsequently proposed the ban.

  LOOOOL

  RăspundețiȘtergere
 9. O conspirație, vă spun, o conspirație mondială!

  RăspundețiȘtergere
 10. Ţi-am citit toate articolele din această serie însă de departe acesta mi se pare cel mai bun.
  Keep up the good work.

  RăspundețiȘtergere
 11. Multumesc Lucian, am sa ma chinui sa mai storc cate un strop de umor si/sau sarcasm din organismul meu intoxicat :D

  Sorry Profu', eu nu tin la bautura iar un pahar din compusii organici ai hidroxilului ma trimite direct la nani. Sunt nevoita sa consum aceasta substanta ingrozitoare.

  RăspundețiȘtergere