sâmbătă, 11 decembrie 2010

Obsedatii orto-doxoizi si cenzura.

Chiar daca nu mai locuiesc de mult in Romania, si am deja o varsta la care piederile de memorie isi fac incet, incet simtita prezenta, imi aduc aminte de faptul ca romanii aveau simtul umorului; imi aduc aminte de bancurile cu Bula si cu Alinutza care numai sarate si delicate nu erau.

De la un timp, sub presiunea talibanilor ortodoxoizi, umorul a ajuns sa fie cenzurat pentru ca le raneste sensibilitatea domniilor lor crestine.

Din curiozitate m-am uitat si eu la reclama ce a provocat indignare in randul crediciosilor mult prea orto si foarte docsi, dar oricat m-am chinuit nu am gasit nimic oripilant in reclama RedBull si din aceasta cauza m-am gandit s-o ajut si eu sa scape de cenzura teocratica.

Nici macar nu am incercat sa beau aceasta bautura, poate pentru ca eu sunt agitata de la natura iar dupa litrul de cafea pe care il beau zilnic nu mai am nevoie de "aripi" ci de un ciocan in cap, asa ca nu pot fi acuzata ca as face reclama produsului pe care nu dau doi bani.

Ceea ce este important si foarte grav, este faptul ca o comunitate restransa, chiar si in randul crestinilor din secta ortodoxa, a ajuns sa dicteze ce anume putem vedea la TV si ca CNA-ul a luat imediat pozitia de drepti, indeplinind ordinul catorva frustrati sexual.

Da, domniile lor ortodoxoide care au descoperit ca reclama ar fi avut conotatii sexuale si ca ar fi lezat virginitatea perpetua a evreicei Mariam, nu fac decat sa arate ca mintea lor murdara se gandeste numai la SEX. In reclama nu se face nici un fel de aluzie la SEX, dar obsedatii nu pot scapa de imaginile ce le bantuie prin creier si care le sunt interzise de dogma.

3 comentarii:

 1. Pls use this one, că are titlul şi explicaţiile în româneşte: http://www.youtube.com/watch?v=CPWShMKMVkU

  (Şi vezi ce faci cu ordinea literelor din titlul articolului. ;)

  Piis.

  RăspundețiȘtergere
 2. pont: cauta in codul youtube valorile numerice pentru "width"; si experimenteaza cu ele, inlocuieste valorile originale. Latimea apare in doua locuri in cod, si trebuie sa fie la fel. Recomand valoarea de 400 pentru a incapea bine in articolele tale. Inaltimea nu conteaza foarte mult - in cel mai rau caz apar dungi negre deasupra si sub video, ceea ce nu e asa grav.

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Donjoe. Am schimbat titlul complet, am pus clipul cu explicatii in romana.
  @ ZDragomir. Eu e blonda, degeaba am schimbat valoarea sus, daca n-am schimbat-o si jos... nu pricepea creierul meu de ce nu se modifica marimea clipului :D

  RăspundețiȘtergere