marți, 16 noiembrie 2010

Coltul cu bullshit. Angelic healing.

ATENTIE! Aceasta terapie este bullshit pur, fara nici un fel de baza reala!

Angelic healing, vindecarea cu ajutorul ingerilor, reprezinta orice forma de meditatie, rugaciune sau tehnica de vizualizare in care subiectul incearca sa intre in legatura cu ingerii. Acestia urmeaza sa-l asiste in vindecare, sa-l ghideze sau protejeze.
Hei, nu radeti! exista destui copii maturi care inca mai cred in zane bune si ingerasi... pe seama acestor oameni se fac bani frumosi, din vanzarea de carti, DVD-uri, din participarea la conferite, sedinte de vindecare etc.

Fiind vorba de ingeri, ne-am putea gandi ca este o forma crestina de medicina alternativa, de fapt ideea a aparut in cadrul miscarii new age, multe dintre tehnicile folosite ne avand nimic in comun cu crestinismul.

Ce propune aceasta metoda de tratament?

Ei bine, se porneste de la premiza ca ceea ce vedem nu este totul si ca ingerii si demonii sunt la fel de reali ca si noi, doar ca ei exista intr-o alta dimensiune la o alta frecventa. OK, pentru noi e un mare rahat de taur, pentru ei este un lucru credibil. Prin aceste metode de meditatie, rugaciune si vizualizare subiectul intra in legatura cu ingerii si isi gaseste ingerul personal (ingerul pazitor). Ingerul pazitor il asista pe subiect, il protejaza si ii deschide calea spre cunoasterea metafizica.

Ce putem vindeca cu ajutorul ingerilor? absolut orice boala! ne putem schimba pana si ADN-ul. Nu-i asa ca vreti si voi sa va schimbati ADN-ul? eu una vreau un ADN nou, care sa nu aiba astigmatism!

As Earth raises its vibration, human beings are being given many opportunities to raise their vibration as well. One of the golden keys to individual ascension work is DNA Activations to awaken and activate what scientists call the "junk DNA" - which is the DNA strands that they have no clue as to what it does.
That once you activated these DNA abilities, you could manifest anything you desired in your life, live a life without drama, create your ideal physical body, become immune to all dis-ease, and REVERSE the aging process.

Daca vreti sa va distrati, puteti oricand sa accesati pagina Global Health de unde am cules aceste pretioase invataturi lasate de preainteleptul Thoth.
In acest talmes- balmes de cuvinte furate din genetica, care trebuie sa ne convinga de faptul ca indivizii stiu despre ce vorbesc, aflam ca exista o posibilitate de a ne activa ADN-ul asa incat sa devenim practic nemuritori.
Eu ma intreb de ce nu fac acest lucru proponentii acestei terapii, marea majoritate par a fi trecuti deja de mijlocul vietii...

Asa cum am spus in "cuvantul inainte" folosirea unor termeni stiintifici pentru a face "terapia" mai credibila este o tehnica larg intalinita. De asemenea, pentru a maximiza profiturile prin atragerea crestinilor cu placeri ezoterice, numele lui Isus nu trebuie nici el sa lipseasca.

O alta tehnica este cea Metatronica (NU, nu e mecatronica!), vindecarea metatronica are la baza o stare de semi hipnoza, in care subiectul este readus in rezonanta cu energiile divine, alternativul "deznodand" nodurile energetice. Eheeee e munca grea!

Exista o multime de vindecatori care fac bani buni de pe seama copiilor maturi cu imaginatie debordanta si fara alte preocupari, Doreen Virtue este o exceptie, ea fiind de pe aceeasi planeta cu proprii clienti... Femeia asta a facut o avere din seminarii in care invata fraierii sa vorbeasca cu ingeri si in acelasi timp e si doctor in psihologie. Nu-i asa ca nu e normal?
As a child, Doreen was a natural clairvoyant, seeing and conversing with what many people call “invisible friends.” But this natural gift and ability was little understood by the young Doreen and her family, and was the cause of teasing by her friends.
.....
Today, Doreen is known around the world for her connection with the realm of the angels. She has devoted her lifework to teaching us all how to clearly hear the messages from our angels. “When you work with angels, you can lean upon their light to help you heal at miraculous rates and in amazing ways. The angels can help us heal physically, spiritually, emotionally, and financially.”

She conducts experiential workshops on spiritual psychological issues worldwide. Many of her students are medical and psychological professionals, including M.D.’s, R.N.’s, psychologists, and social workers.

Nu e asa ca va doriti o recalificare?

Ca sa inchei, vindecarea cu ajutorul ingerilor este o escrocherie si ar trebui tratata ca atare!
Chiar daca aveti bani, de-i intoarceti cu lopata, asemenea tampenii nu merita nici macar o secunda de atentie, ingerii va vor "vindeca" financiar cu siguranta.

3 comentarii: